Varaa Audi-merkkihuolto

​​​​​

 

Huoltopalvelut

Audi Top Service

Audin huolto- ja korjaamopalvelut ovat palveluksessasi – olipa kyse sitten auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta Audi-huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta, esim. jakohihnanvaihdosta. Kaikissa toimenpiteissä käytetään aina täsmälleen sopivia osia, huoltotarvikkeita ja valmistajan ohjeistamia tarkkoja ja perusteellisia huolto-ohjelmia. Se varmistaa autosi vakaan toiminnan edessä olevia ajokilometrejä silmällä pitäen.

Varaa huolto tästä >>​


 

Audi Fit Service

Audi Fit Service on aidon Audi-huollon tarjoama huoltokonsepti yli seitsemänvuotiaille Audeille. Audi Fit Service sisältää öljynvaihtohuollon sekä tarkastushuollon edullisesti pakettihinnoiteltuna. Huolloissa ja korjauksissa käytämme luonnollisesti vain aitoja alkuperäisiä Audi-varaosia ja autosi valmistajan määrittämiä huolto-ohjeita. Audi Fit Service sisältää myös Audi Liikkumisturvan.

​Varatessasi Audi Fit Service –huollon saat huolto-ohjelmaan kuuluvista lisätöistä sekä muista huoltopalveluista -15% alennuksen. Alennus koskee mallikohtaisia töitä ja niihin liittyviä varaosia huollon verkkovarauksen kategorioista "Huolto-ohjelmaan kuuluu lisäksi" ja "Muut huollon palvelut".

 

Audi Fit Service -huollon voit varata verkkovarauspalvelustamme.

Varaa huolto tästä >>​

​​